you desired my attention but denied my affections, my affections

efter peppig söndagsklubb igår har jag haft vansinnets trötta dag idag, varav det passar utmärkt att varva ner med jordgubb&fläder-thé och Mumford and Sons.


it ain´t me you’re lookin’ for, babe


bloggdesign

i helgen är jag nanny hos Linn och Lene igen, mysigt och skoj som alltid. ikväll har Danne varit här och hälsat på, sen skulle han vidare och då kollade vi på slutet av melodifestivalen. jag nattade tjejerna för några timmar sedan och sen dess har jag kollat på Yrrol och pysslat ihop en ny bloggdesign åt Linn, nu är jag dock trött och ska ta det sista HTML-pillet imorgon. nattinatt!


feels like a circle around me while I wait for more


vegansk matlagningjag håller på att plugga, ett skriftligt arbete i naturkunskapen med massa olika frågor att besvara utförligt och dessutom med egen åsikt, svårt och jättejobbigt, varav jag leker lite i photoshop undertiden.

igår var Rasmus och Danne här, vi skulle prata om vår kommande backpacker-resa och jag skulle bjuda på lunch.
Danne är vegetarian och Rasmus vegan, vilket inte gjorde det hela jättelätt.. jag lagade biffar på röda linser och morötter, med vitlök, rödlök och massa annat gott. istället för ägg som annars binder ihop smeten använde jag potatismjöl och det funkade utmärkt. till biffarna gjorde jag bulgursallad med oliver, kapris, saltgurka och finhackad rödlök och en sås på soyayoghurt som jag pressade i mängder av vitlök.

jag var jättenervös inför det, jag har aldrig lagat veganska biffar eller sås på soya innan, men det gick superbt och Rasmus och Danne tyckte att det var vansinnesgott, tur det!tuesday's gray and wednesday too


hej terre! du, min galna, fina, kloka vän, vart håller du hus? vad händer och vad är upp? mina onsdagar är inte längre detsamma utan dig, de är mycket tråkigare nuförtiden. vill du pimpla kaffe, skratta och tjata någon dag i snar framtid? jag saknar dig, serru. /din lowla

låt oss bli dom som försvann

jag är så förbannat trött på att plugga, jag vet inte om jag har nämnt det ens, men i 8 veckor har jag pluggat Naturkunskap B på halvtid. jag ligger efter med en labb, imorgon ska jag lämna in en uppsats på 750-2000 ord, som jag ens inte har börjat på + att jag har delprov imorgon och har inte läst klart dess sidor. jag försöker plugga nu, men det går inte vägen för att jag är så trött på hela plugg-grejen. jag är av typen som älskar att jobba - och avskyr att plugga. nu läser jag om människan, alltså biologidelen, som jag verkligen sett framemot för att det är det jag finner intressant i naturkunskapen. men nix, sjukt omotiverad och stressad för att jag inte tar tag i det och då har jag ändå bara två veckor kvar av eländet.


kan ni försöka peppa/muntra upp mig, kära vänner och läsare?

tellement loin de ce monde

en mer eller mindre galen afton i februari.

jag kollade igenom gamla bilder från i vintras som jag inte lagt upp innan och kände massor av saknad av er alla som är på vift, så kom hem snart, så har vi skoj igen.


i thought about you and a candy bar

i tre år har jag väntat på att Band of Horses ska släppa en ny platta, och det har de gjort nu. för två dagar sedan släpptes Infinite Arms och den är mängder av bra. perfekt för sena thékvällar såhär på försommaren.


desperate housewives

jag har legat i Desperate Housewives-koma hela kvällen. jag tankar vanligtvis det för att följa det i amerikansk takt, allt för att kunna se avsnitten så fort som möjligt. de senaste veckorna har jag dock haft fullt upp med jobb och plugg och var tills ikväll fem avsnitt efter. nu har jag kollat på fyra av dem och har bara säsongsavslutningen kvar. gud så jag önskar att jag hade laddat ned det med för tillfället, det är så vansinnigt spännande och små-creepy att jag dör av spänning, tur är väl kanske att jag inte gjort det eftersom att jag ska upp och jobba imorgon.
Desperate Housewives är en av väldigt, väldigt få serier som håller klassen rakt igenom. de flesta serier har enligt mig en tendens att balla ur efter några säsonger, men inte DH inte. det blir nästan bara bättre, om inte annat mer spännande. åh vad jag taggar inför imorgon, direkt efter jobbet ska jag kolla vad som händer på sista avsnittet i säsong 6.


sun is on my side


dessa låtar, eller snarare hela Johnossis nya platta Mavericks och Gogol Bordellos nya Trans-Continental Hustle är mina senaste beroenden. dessvärre släpptes de med en dags mellanrum så jag lider av en del beslutsångest om dagarna. Trans-Continental Hustle får fungera bra som kom-igång-pepp-musik på morgonen medan Johnossi får gå som varva-ner-på-kvällen-lugn-musik.

idag har jag fikat och smidigt framtidsplaner med Danne, lagat soppa åt min sjuka lillasyster och innan dess jobbat efter fyra dagar som tillbringats i Svalöv hos Dave och kära vänner. jätteskoj och himla underbart. både umgänget och att komma iväg från vardagen ett tag.

paket osv.

jag gillar dagar då man får paket skickat till sig på jobbet. tack för det!

jag gillar dagar då man får paket skickat till sig på jobbet!

en stund på jorden

om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill,
om du står långt i från eller tätt intill.
vi spar alla lögner till morgonen efter,
och reser dom glas som föll under festen.


cornelis räddar en annars värdelös bakfylledag fylld av huvudvärk från alla håll och kanter.

matematik b

jag har precis suttit i samtal med min mattelärare i matte b, eller före detta får man väl säga. hon sa att jag skulle vara nöjd med min prestation och att mitt betyg är starkt. JAG ÄR NÄMLIGEN GODKÄND I MATTE FUCKING B!!!!!!!!!!111

the power of löööv

jag, Lina och Sandra dricker rödvin och peppar med kärleksballader. diverse möjliga, vansinniga, kärlekssituationer hittas på och romantiken flödar. om ett tag ska vi gå ner och ösa kärlek på Rasmus och Viktor, sen blir det Amalias för hela slanten. puss och kärlek på er. en röd ros till er alla, höhö.


RSS 2.0