valvakan

Jag njuter av valvakemys med fint sällskap och ett glas rött. Hoppas på att SVTs vallokalsundersökning är helt åt helvete fel, jag ser hellre att det block jag inte röstat på styr Sverige än att SD kommer in i riksdagen. Och kommer de in så kommer jag skämmas över folket i mitt land. Tack och hej så länge.


val 2010

Jag håller på att städar och donar, få det rent och snyggt lagom till den stora dagen. Idag är ju, som ingen säkerligen har missat, valdagen här. Jag har sett fram emot idag, att gå till vallokalen och känna att mina åsikter räknas. Nog för att jag alltid har haft åsikter, men det här är första året som jag får rösta, vara med och påverka.
Det känns fint och bra, så om några timmar ska jag ta på mig en fin klänning och gå ner till lokalen, känna mig glad och tacksam över att bo i ett land där jag faktiskt får rösta, känna ilska över alla som skiter i att rösta när det finns så många i världen som blir mördade av att bara ha en åsikt. Känna ännu mer ilska över de idioter som lägger sin röst på SD. Men framför allt så ska jag vara glad och viktig denna valdag. Debatterna och utfrågningarna som jag älskar är över, nu återstår det bara att rösta och sedan vaka.

n00bigt

Jag fixar och donar med min baby, datorn, samt datorns baby, den externa hårddisken. Jag kollar igenom lite gamla photoshop-ihopslafs och fann denna. Min korta tid som CS-n00b saknar jag inte alls, men hänget och lanen med Kalle som CS kom med saknar jag dock. Kalle vill du ta en öl/spela lite CS/bara hänga nån dag?


kozmic blues

Jag avslutar detta dygn som jag började det, med denna fantastiska dam. Godnatt!


-

Fan också, de utländska grannarna har börjat frossa Ahlgerns bilar istället och frågade om jag ville ha. Det var det hatet, nu kan jag inte vara ilsken på dem längre, helvete.

drömmen om bus4you

Jag sitter återigen på swebus, nu hem till Gränna. Jag drömmer mig bort, drömmer om att sitta i en fåtölj på Swebus, koppla i datorn i ett eluttag och kolla på filmer. Surfa obegränsat och umgås med datorn, men så är det inte. Inte på Swebus, jag sitter inpackad som en jävla sill i en burk fylld med andra sillar. Kan knappt skriva för att det trånga utrymmet begränsar mig. Men det hade vart okej, om jag hade kunnat fördriva fem timmar här med ett filmmaraton, men det går inte, för swebus har bara eluttag på vissa bussar, inte på den jag sitter på. Av samma anledning kan jag inte surfa obegränsat eller ha kvalletid med datorn. Och det gör mig ilsken, riktigt, riktigt ilsken. Bus4you, jag vädjar till er: skaffa fler bussar! För tillfället skiter jag i att swebus är mer miljövänligt, det här är under all kritik, och jag är ta mig fan inte kräsen, helvetes jävla swebus inferno! Dessutom sitter mina grannar, ett utländskt turistgäng och frossar donkenmat och jordnötter, det luktar apa samtidigt som de skriker och maler dålig musik på mobiler. Gaah!

Nåja, jag ska sluta svära mig fram nu, helgen har gått sjukt fort och har varit jätterolig och mängder av trevlig. Vi hörs i Gränna, det här blir nog bara ett virrvarr av stavfel pga. inget jävla utrymme. Nu ska jag ta tag i min back-up plan, korsord. 


stockholm

Jag slutade tidigare idag och sitter nu på swebus mot Stockholm, där jag ska njuta av lite stadspuls, strosa runt, shoppa lite, äta god mat, ha det allmänt bra och framför allt hälsa på min vän Erik som flyttade dit för drygt en månad sedan. Finfin helg!


för en vecka sedan

Jag och Lina tog med vår lillsnuffs, Svea, på Adelövs marknad. Hon hade massor av skoj, och vi med.
köpenhamn 19/8-22/8

Jag har varit lite seg med att uppdatera bloggen sen jag var i Köpenhamn och sedan jobbade på Malmöfestivalen, jag hade inte datorn med mig och kom nog lite ur form. Efter det har jag sysselsatt mig med jobb, promenader, matlagning, socialt umgänge och annat, och inte riktigt hunnit med att skriva/lägga upp bilder på det. Men nu så, här är lite bilder från min och Daves Köpenhamn-weekend. Och så som man brukar ha det i Köpenhamn så hade vi det superbt. Karusellåkande på Tivoli, strosande, häng i Christiania och massa god restaurangmat, bland annat.


RSS 2.0