trädgårdsdjur

Förutom underbara familjen Sädessärla som bor under mina tak-plattor finns här även den här filuren.

i svampskogen

Jag och min kära vän och jobbarkompis, Emil, var båda lediga i måndags, vi gick ut i svampskogen och plockade kantareller och tillagade årets första varma mackor med kantarellstuvning, underbart!

kvällspromenad


västkust-road trip

Igår förmiddag kom jag tillbaka efter härliga dagar på västkusten. Jag och brorsan åkte iväg på måndagen, bestämde oss för att dra västerut och slutade sedan upp i Kungshamn. Vi har varit runt i Hunnebostrand, Bovallstrand, Fjällbacka, Grebbestad, Tanumshede och Smögen och fikat, ätit god mat, promenerat vid havet, varit på mängder av loppisar och njutit av solen. Onsdag-kvällen avslutade vi med att kolla på Den svenska björnstammen på Harrys i Kungshamn, oj va bra det var, och på torsdagmorgonen åkte vi sedan hemåt för jag började jobba på förmiddagen.
Åt kvällsmat på klipporna.
Jag hade lagat paj som vi åt.
Helt okej frukost-vy!
Bovallstrand
Inspirerades av västkust-husen
Stannade till på ett konstnärskollektiv som höll på med stenhuggeri
Grebbestad
Underbar västkust-lunch
Björnstammen!

morgonstund


jag och harry plockade smultron i en kohage


there's a flower in my garden

I veckan har jag planterat mer blommor, trädgården börjar fyllas av krukor nu, nästa projekt får bli att ordna blomsterrabatter.

hej från torpet

Hej hej hej kära ni! Nu bloggar jag från Sjölyckan för första gången, min underbara bror har lånat ut sitt mobila bredband till mig, och det fungerar fint. Med eller utan internet så trivs jag alldeles utmärkt här, njuter av varje sekund och känner att jag aldrig vill flytta härifrån. Jag ska skriva och lägga upp mer bilder imorgon kväll, men tills dess vet ni att jag lever.


RSS 2.0