i'm just a dreamer but i'm hanging on

Rensade själen med en kopp te på taket i förmiddags. Solen värmde upp mig och fick mig att glömma bort baksmällan. På taket är allt så stort och där finns det plats för allt, och jag älskar det.

när vi var små och livet bjöd på kaos


dårar kom och dansa med mig


scones & te på taket

I fredags bakade jag scones, Nico kom hit och vi satt på taket och åt och pratade i mängder.

dagens svenska problem:

http://swedishproblems.tumblr.com/

innan-jobb-kaffe med elisabeth

Jag och Elisabeth tyckte att det passade sig att ta en kaffe på Tekehtopas uteservering innan vi började jobba idag och låta kaffe och sol värma oss lite extra. Mycket trevligt!

solen gör underverk

Kan man möjligen bli något annat än på bra humör när man vaknar och solen fullkomligt strålar in genom fönstret? Svaret är nej, solen strålar bort alla livets bekymmer och man blir enbart glad, varm och får fantastiskt mycket energi inom sig. Solen, jag älskar dig!

dagens svenska problem:

http://swedishproblems.tumblr.com/

privilegierad

Jag inser ofta hur bortskämd jag är som får lagad mat på jobbet varje dag, hur privilegierad jag är som inte behöver lägga varken tid eller pengar på att köpa och laga mat utan får maten serverad på jobbet. Ibland känner kockarna för att skämma bort oss extra mycket och då kan det se ut så här:
Tapas till förrätt, pyttipanna med tillbehör till varmrätt och frukt, kakor och wienerbröd till efterrätt.
Och när dopaminet börjar flöda vid dessa tillfällen gör jag och Jocke enligt ovan. Fyller bordet med alla rätterna och så äter vi för en hel familj och sitter och tuggar tills vi nästan skäms. Men åh, vad jag älskar de dagarna, och åh vad jag längtar tills personalmaten serveras idag!

babylonsjukan

Alldeles för många norska kronor spenderades på Babylon under förra veckan.

please mister postman look and see, is there a letter, a letter for me


swedishproblems

På den här sidan har jag skratt ihjäl mig de senaste veckorna, vill ni ha mer, här är länken: http://swedishproblems.tumblr.com

when he holds my hand, i'm so proud, 'cause he's not just one of the crowd


jag ger dej fem år och en öppen dörr till mitt liv, du kan komma och gå som du vill

I helgen var min finaste Sandra här. Hon tog med sig våren till Oslo och min takterass på åttonde vånigen fylldes med solsken och där har vi varvat mys och prat med fest och skratt. På söndagseftermiddagen tog Sandra tåget tillbaka till Stockholm, våren tog hon med sig, för nu är Oslos gator åter fyllda av snö och i taket lämnade hon ett stort jävla hål för här är det kallt och tomt nu.

1 mars 2007

Jag är en nostalgiker ända in i själen, jag tänker ofta tillbaka på tiderna som varit och allt som oftast romantiserar jag varenda ögonblick som varit i mitt liv, även många av de mest sorgliga stunder jag upplevt kan jag tänka tillbaka på med värme i kroppen. När jag inte har någonting att göra sitter jag ofta och kollar på bilder från förr, så nu tänkte jag visa er vad jag gjorde för exakt fem år sedan. Här är 1a mars år 2007:


vykort från kap verde

Häromdagen när jag öppnade brevlådan låg där ett litet vykort från Kap Verde, vykortet var från min lilla Hedvig och jag blev varm i hela kroppen när jag läste det. Tack världens finaste lilla Hedvig!

välkommen hem-öl

I måndags tyckte Elisabeth att vi skulle gå ut och ta oss en välkommen hem-öl för mig, så så fick det bli. Jocke och Benji ville också välkomna mig hem.

RSS 2.0