det är blåvitt, det är bara blåååvitt

jag väntar med spänning på att Robin ska höra av sig och berätta om han fick tag på biljetter åt oss till den "allsvenskafinalen" mellan våra kära blåvita änglar mot de svartgula råttorna.


år 2007 var det blött på gamla ullevi när guldet återvände hem till göteborg, men jag Simon och Robin var där och var glada ändå

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha! det är inte "allsvensk final".. herregud, tjejer ska inte låtsas vara intresserade av fotboll

2009-09-17 @ 09:58:38
Postat av: lollo

nej, visst, kalla det vad du vill. men första november spelas de sista matcherna. och eftersom att aik och blåvitt för tillfället toppar allsvenskan så kan man kalla det final, om man är tjej.

2009-09-17 @ 11:07:18
URL: http://lolloljung.blogg.se/
Postat av: Mac

Ha ha ha!!!

Finns det någon som inte räknar det som final? Gnagets och Blåvitts supportrar gör det iaf.



Och jag utgår helt enkelt ifrån att den anonyma allvetaren ovan har stor nytta av både sina oomtvistade fotbollskunskaper såväl som sin kvinnosyn när han leder Adelövs klack av fanatiska åskådare.



Jesus.



Mac

2009-09-17 @ 18:12:18
Postat av: lollo

haha, eller hur marcus!



kul att du kommenterar, jag tänkte på dig härom dagen och befarade att du slutat läsa min blogg! nu blev jag glad, kommentera mera! ;D

2009-09-17 @ 19:14:33
URL: http://lolloljung.blogg.se/
Postat av: Mac

Oh nej, jag har lagt till din blogg som favorit, vilket innebär att jag läser den minst en gång om dagen (i bland två eller flera..(sluta att semestra för f-n! Du uppdaterar ju inget då!). Jag gillar verkligen att läsa dina tankar! Sen är det ju naturligtvis så att jag knappast hade läst den om jag inte hade känt dig. Men eftersom det är så längesedan vi umgicks så känns det som ett snabbt och fint sätt att komma dig lite närmare. Lite som att glänta på din dagbok. Ett dopat "gettoknoweachother" liksom! Gôtt änna!



Sen brukar jag aldrig lägga ner energi på att kommentera bloggar/nyheter tillsammans med bottenskrapet av vårt sammhälle. Men i detta fall så gick gossen i fråga lite för långt över gränsen för att jag inte skulle näpsa lill-snoppen. Det finns gränser även för mig och vad jag tål av usla bonddjävlars låtsas-buskishat mot kvinnor. Det är lika pinsamt som det är vidrigt.



Stor kram och trevlig helg önskar jag och ALLA andra i Gbg till Lollo!

2009-09-20 @ 02:11:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback