valvakan

Jag njuter av valvakemys med fint sällskap och ett glas rött. Hoppas på att SVTs vallokalsundersökning är helt åt helvete fel, jag ser hellre att det block jag inte röstat på styr Sverige än att SD kommer in i riksdagen. Och kommer de in så kommer jag skämmas över folket i mitt land. Tack och hej så länge.


Kommentarer
Postat av: emelie

Hejsan! Jag heter Emelie och jobbar som hårförlängnings frisör i Jönköping.Jag erbjuder isättning av hårförlängning med kreatin slingor (nail hair & stick hair) och även metoden fläta och sy fast trens.Jag ska snart hyra in mig på en frisör salong men en så länge så kör jag privat. Jag erbjuder kanon priser och ett riktigt bra jobb. jag har 2 års erfarehet utav mitt arbete och har hållt på med hårförlängning och färgning i flera år.PRISER:sy/fläta fast hårförlängning: fr. 399 kr

kreatin slingor: fr. 599 kr(Vill du också köpa håret utav mig, så ger jag dig info om priserna för själva håret. Men tar du med dig eget hår blir det bara priset ovanför).Hos frisörer betalar du 2500-5000 kr för hår + isättning hos mig under 1500 kr. Billigt och ett kanon bra jobb.Är du intresserad och vill ha mer info eller boka tid?

fabuloushair@live.se eller 076-320-93-30mvh/emelie

2010-09-27 @ 01:49:08
URL: http://sehlstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback